Τέσσερα και στα όρθια
Καλή η διεθνής κουζίνα αλλά για να σας προσγειώσω στα ημέτερα.
Με διαφορά και χωρίς σύγκριση και άνευ συναγωνισμού το καλύτερο καλαμάκι που έχω φάει είναι στην ‘Λιβαδειά’ επί της Γλάδστωνος (πάντα έχω την απορία πως το γράφουν αυτό), στην Ομόνοια. Όμορφο χοιρινό σουβλάκι ψημένο εξ’ ολοκλήρου στα κάρβουνα, συντροφευμένο με τραγανές πατατούλες τηγανητές, χωριάτικο ψωμάκι και μια μπυρίτσα.
Σας χαρίσω όλα τα έθνικ φαγητά του κόσμου, τις ακριβές σπεσιαλιτέ και τις περίτεχνες σάλτσες.
Τέσσερα και στα όρθια ακόμα, σε κρατάνε για πολλές ώρες.
__________________
όταν γράφεται η ιστορία της ζωής σου,
μην αφήνεις κανέναν να κρατάει την πένα
|