Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#1
|
#2
|
|
||||
Ούζο με πορτοκαλάδα?
Προτιμώ το αψέντι. Έχει μία γεύση ούζου αν και δεν είναι, ενώ η όλη διαδικασία είναι που το κάνει ξεχωριστό.
__________________
Για λόγους οικονομίας έσβησε το φως στο τούνελ... |
#3
|
|
|||
pairnoyme ena konto pothri bazoyme oyzo epeita pairnoyme 1 sfhnopothro
kai bazoyme tekila leykh bazoyme to sfhnopothro mese sto konto pothri kai pros8etoyme ligh sprait |
#4
|
|
||||
Πες το και κοκτέιλ
Σε κάθε ποτήρι ρίχνουμε δυό δάχτυλα ούζο, συμπληρώνουμε με παγωμένο νερό, κλασσικά και προσθέτουμε ενα καλογεμάτο κουταλάκι γλυκό κουταλιού βύσσινο ή τριαντάφυλλο. Πάγος κατά βούληση. Απαραίτητο να είναι σπιτικό το γλυκό. Όχι με γλυκόζη και να κρατά το άρωμά του. Αν το ούζο έχει και γλυκάνισο, για τη συγκεκριμένη μίξη αυτό θεωρείται προτέρημα.
Σερβίρεται απογευματινές ώρες καλοκαιριού, με συνοδεία από παξιμαδάκι γλυκάνισου, στην περίπτωση του βύσσινου ή με λουκούμι τριαντάφυλλο, στη δεύτερη. Προσωπικά προτιμώ το βύσσινο.
__________________
Λέω να βγω για Τζόκερ! |
#5
|
|
||||
Μη με χαρακτηρησετε γκρινιαρη και μουρτζουφλη αλλα...
ευχαριστω που δεησατε να θυμηθειτε αυτη την ερωτηση τωρα το χειμωνα
__________________
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις... Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 02-01-07 στις 13:17 |
#6
|
|
||||
Με όλον τον σεβασμό για τα κοκταίηλ σας με το ούζο, θα μου επιτρέψτε να εξακολουθώ να το προτιμώ σκέτο με πάγο και για μεζέ χταποδάκι στα κάρβουνα, σαρδελίτσα ψητή, καμιά αθερίνα τραγανιστά τηγανισμένη, καλαμαράκι τηγανητό και τα συνεπακόλουθα, απλά πράγματα δηλαδή.
Αστε το ούζο στους ψαρομεζέδες του παρακαλώ, ούφ!
__________________
όταν γράφεται η ιστορία της ζωής σου, μην αφήνεις κανέναν να κρατάει την πένα |
#7
|
|
||||
Επειδή ακριβώς το ούζο είναι τόσο όμορφο και γλυκό και είναι αποκλειστική μου προτίμηση με τους μεζέδες, θεωρώ πως έχει μια ομορφιά η οποία, κακα τα ψέματα, ίσως να αδικείται μέσα στη λαδίλα και την ψαρίλα.
Θα ήθελα να δοκιμάσω τρόπους που μπορούν να τη δείξουν.. απο άλλη οπτική γωνία. Αν δε δεις κάτι από πολλές πλευρές πώς θα το εκτιμήσεις; (Κατάφερα και ανήγαγα το ουζάκι σε ολόκληρη φιλοσοφία. Μόνο ο Μαμαλάκης τέτοια)
__________________
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις... Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή! |
#8
|
|
||||
Μιχαμαλάκης;
__________________
Λέω να βγω για Τζόκερ! |
#9
|
|
||||
Μιχαλαμάκης;
__________________
http://users.otenet.gr/~mystakid |
#10
|
|
||||
De gustibus κολοκυθόπιτα
Φίλτατε Ξένιε, ουδείς αντιτίθεται εις την έγκριτον άποψίν σας περί ουζακίου. Πλην όμως μην παραγνωρίζητε το γεγονός οτι η ενασχόλησις με τον κόσμον της γεύσεως, οδηγεί μοιραίως και εις αναζητήσεις πρωτοποριακάς βεβαίως-βεβαίως.
Απαντες οι σύνεδροι αποδέχονται ομοφώνως νομίζω τους υψηλούς γευστικούς δεσμούς του εν λόγω ποτού, μετά των αλιπάστων και φρούτων θαλάσσης. Εγκυκλοπαιδικώς όμως, διατηρούμεν την φιλομάθειάν μας και το δικαίωμα προς αναζήτησιν ήτις διευρύνει τον γευστικόν μας ορίζοντα. Και ας μην μας διαφεύγει το γεγονός οτι ένας φέρελπις νεανίας, επεδείξατο ενδιαφέρον εις έναν τομέαν παρεξηγημένον παρά τοις ανδράσι. Πώς να μην ασχοληθεί τις, επισταμένως; Μετ' απολύτου σεβασμού Mamaca Liria
__________________
Λέω να βγω για Τζόκερ! |
#11
|
|
||||
Εγκυκλοπαιδικά πολύ καλά κάνετε, εμένα ξεχάστε με σε ένα ουζάδικο με το χταπόδι να παιδεύεται στα κάρβουνα και εσείς μεγαλώστε τις γνώσεις σας στο ούζο με ... βύσσινο :-)
__________________
όταν γράφεται η ιστορία της ζωής σου, μην αφήνεις κανέναν να κρατάει την πένα |
#12
|
|
||||
Όπως κατάλαβα, για σένα να ...λείπει το βύσσινο.
__________________
Λέω να βγω για Τζόκερ! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|