Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#1
|
|
||||
Μαγειρίτσα Κερκυραϊκή (Τσιλιχούρδα)
Μαγειρίτσα Κερκυραϊκή (Τσιλιχούρδα)
Υλικά Συκωταριές αρνίσιες ή κατσικίσιες (ανάλογα με τα άτομα) 1 έντερο και 1 κοιλιά (εάν θέλουμε βάζουμε και τα πόδια του ζώου τα οποία δίνουν νοστιμιά) 1 ματσάκι άνιθο 1 ματσάκι μαϊντανό 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκόρδα φρέσκα Αλάτι-πιπέρι Ελαιόλαδο αρκετό για το τσιγάρισμα 1 ποτήρι λευκό κρασί Χυμό λεμονιού αναλόγως την ποσότητα της σούπας και τη γεύση που μας αρέσει Εκτέλεση Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε πολύ καλά τις συκωταριές και τα εντόσθια, τα κόβουμε κομματάκια (μπουκιές). Τσιγαρίζουμε όλα τα εντόσθια και στη συνέχεια, ρίχνουμε τα μυρωδικά. Τσιγαρίζουμε λίγο ακόμα και σβήνουμε με το κρασί. Σκεπάζουμε τα υλικά με βραστό νερό και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Αφού στύψει το ζουμί και δούμε ότι το φαγητό είναι έτοιμο, ρίχνουμε όσο λεμόνι θέλουμε. Αφήνουμε το φαγητό να πάρει ακόμα μία βράση και το κατεβάζουμε από την φωτιά. Σερβίρουμε τη σούπα πολύ ζεστή. πηγή www.in.gr
__________________
Βρε βρε τα παιδιά...... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|